Vesti

Promocija festivala na 40. Međunarodnom sajmu turizma
23. februar 2017.U petak 23. februara na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradi, na štandu Turističke organizacije opštine Gornji Milanovac promovisali smo 10. Srpski festival svetske muzike.


U goste su nam došli učesnici ovogodišnjeg festivala Bilja Krstić, Miša Aleksić iz grupe Riblja Čorba, Braća Teofilović, Bora Dugić i pomogli nam da na lep i zanimljiv način najavimo festival. Goste su dočekali direktor festivala Slobodan Božović i tehnički direktor Aleksandar Raković.


Zahvaljujemo se svim gostima, učesnicima festivala i Turističkoj organizaciji opštine Gornji koji su nam pomogli da na lep način najavimo jubilarni 10. Srpski festival svetske muzike.


10. jubilarni Srpski festival svetske muzike održaće se od 19-23. aprila u Gornjem Milanovcu. Koncerti će se održavati na Gradskom trgu, Domu kulture, a klupske svirke u PUB-u 1859. Pored koncerata u okviru 10. Srpskog festivala svetske muzike biće odigrana pozorišna predstava "Kafana na balkanu". Posetioce festivala očekuje i dečiji maskenbal mališana PU "Sunce", već tradicionalni Jam Session, kao i muzičke radionice, seminari i druge prateće manifestacije.


Zahvaljujemo se svim gostima, učesnicima festivala i Turističkoj organizaciji opštine Gornji koji su nam pomogli da na lep način najavimo jubilarni 10. Srpski festival svetske muzike. Pozivamo vas da nas posetite da uživamo zajedno. Dobrodošli u Gornji Milanovac – dobrodošli u "Grad festival". 
 
Deseti Serbia World Music Festival
22. februar 2017.Deseti po redu festival će biti održan od 19. do 23. aprila 2018. godine u centru Gornjeg Milanovca. Pripremne aktivnosti za sam festival su u završnoj fazi.


Želja nam je da Gornji Milanovac, postane centar za stvaranje nove muzičke arene u kojoj nema granica u muzičkom izražavanju. Pozivamo vas da i ove godine dođete da se družimo u centru Gornjeg Milanovca i uživamo u vrhunskoj muzici naših i stranih bendova.


serbia world music festival

 


Download sekcijaPoster festivala


Prijatelji festivala

Pratite nas


Transform festival

Serbia World Music Festival '18

Gornji Milanovac
32300 Gornji Milanovac, Srbija

Mob: +381 (0)60 516 00 07
Mob: +381 (0)60 696 10 20

info@serbiamusicfestival.com
www.serbiamusicfestival.com

Svetska muzika u srcu Srbije